Vad erbjuder vi:

Våra medarbetare Mikael och Peter har mångårig erfarenhet från både beställarsida och leverantörssida och kan därför ge unik vägledning inom detta komplicerade område.

Undvik fel som leder till diskvalificering.

Gör taktiska val som leder till att kontrakt kan säkras.

P2E – Partner in Knowledge

Offentlig upphandling

Alla svenska offentliga myndigheter och organisationer är ålagda att genomföra sina upphandlingar enligt de regler och villkor som återfinns i Lagen om Offentlig Upphandling (LoU).

Anbudsgivare i offentliga upphandlingar måste vara mycket noggranna i sitt offertarbete, dels för att undvika formella och direkt diskvalificerande fel men även för att göra genomtänkta och taktiskt korrekta val som leder till att ett kontrakt kan säkras.

Komplexa teknikprojekt

När man säljer in mer komplexa teknikprojekt så är det inte bara priset, den rent tekniska lösningen och leveranstiden som ligger i kundens fokus. Hänsyn till aspekter som trovärdig projektplanering och projektuppföljning, dokumentation, underhållsmässighet, livscykelkostnad och total miljöbelastning är av stor vikt för att kunden skall bli tillfredsställd med den slutliga lösningen.
Vi på P2 Enterprises har mycket stor erfarenhet av komplexa teknikprojekt och kan hjälpa er att driva projekten på ett strukturerat sätt från initiering till avveckling.

potensiell dosefrekvens og forhold som kan Potenspiller Uten Resept vil kunne finne dend beste løsningen for erektil dysfunksjon
LÄS MER OM MIKAEL!

Maila mig om du har funderingar